Turisticka agencija ORIS TTA Sombor

Terme Laško

TERME LAŠKO

 

 

Iz wellness ponude izdvajamo 2200 kvadrata vodenih površina sa temperaturom vode 30-34 C u otvorenim i zatvorenim bazenima. Pod veličanstvenom staklenom kupolom nalazi se bazen sa talasima, tri whirlpool-a, dečje vodeno zabavište, masažni bazen, brza reka i tobogan. Na otvorenom su bazen za odrasle, dečji bazen, tobogan i termalni bazen, povezan sa unutrašnjim bazenom.

Terme Laško su udaljene oko 85 kilometara od Ljubljane i 10 kilmetara od Celja, poznate su po termalnim izvorima, prelepoj okolini i čuvenom "Laškom" pivu. Danas su prava turistička atrakcija koju upotpunjuju mnogobrojni istrijski sadržaji, crkve, dvorci i manastiri. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32-35 C. Pored uživanja u prirodi i wellness sadržajima u Termama Laško imate mogućnost da posetite dva puta nedeljno čuvenu pivaru Laško i to: sredom ( u 15.00) i petkom (u 14.30). Razgledanje traje oko sat vremena, a gosti pored degustacije piva dobijaju i poklon (pivo, čašu i tome sl.). Cena izleta za polaske sredom je 5,00 Eur, a za polaske petkom 6,5 Eur. Terme Laško su udaljene su od Beograda oko 500 kilometara.

Republika Slovenija je primorska i podalpska država na jugu Srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Madjarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more. Glavni grad Slovenije je Ljubljana. Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije potrebna viza za Sloveniju.

 

THERMANA PARK LAŠKO 4*

Hotel Thermana Park Laško 2017-2018 - cene i uslovi putovanja

 

HOTEL ZDRAVILIŠĆE LAŠKO 4*

Hotel Zdravilišče Laško 2017-2018 - cene i uslovi putovanja

 

Terme LaškoTerme LaškoTerme LaškoTerme Laško